Galleri Flamingo

 
 
 
 
 

Välkommen till Galleri Flamingos hemsida.

 
 

Efter tolv år i gamla Götaborgs Banks
röda tegelborg vid storgatan flyttade vi till skeppsmäklare Bomans gröna hus i Badhusparken. Detta är ett hus ett älska och för oss är galleriet ett sätt att leva, en uppfylld dröm. Varje möte med intreserade människor, konstnärer lika väl som besökare, berikar vår tillvaro.

Vi känner för variationer och en utställning av extrem konst kan följas av natursköna bilder, måleri av grafik, internationella konstnärer av lokala. den stigande besökskurvan styrker oss i tron att den utstakade vägen är uppskattad.

Grafiken med dess precisa linjer och rikedom på nyanser ligger oss varmt om hjärtat, och under åren har vi samlat ett stort lager grafisk konst av bildskapare från såväl Sverige som väst- och östeuropeiska länder. Även om Du bara är lite grafiskt intresserad kan ett besök hos oss vara värt besväret. kanske blir Du nufiken på ett kopparstick av Olle Hansper eller Phillippe Hohlitz, etsningar Tapies eller Jiri Anderle eller varför inte ett relieftryck av Ewa Walawaska från Polen. Vi har det och mycket annat.

Hela året har vi separatutställningar. även under semestertid. Denna webbsida kommer att ge dig förhandsinformation om kommande utställningar och massor av annat smått och gott.

Välkommen in och för ett litet smakprov på vårt egna riktmärke.
 
 
 
 
 
 
 
Besöksadress: Bomanska huset med ingång från trädgården, Brogatan 6
Postadress: Box 190, 311 22 Falkenberg
Telefon/Fax: 0346-10640
Epost: bjorn@flamingo.se